765058.jpg

Nimi: Heikki Rantala

Kotinaapurusto: Isla Segundo

Synnyinnaapurusto: Stadi

Ulkonäöllistä tietoa: Heikki on voimakas ja lihaksikas mies, eikä todellakaan piilottele sitä. Hänen arkiasuunsa kuuluu vain mustat pusimaiset housut, ja paitana melkeimpä toimivat hänen lukuisat tatuontinsa, jotka näkyvät vain arkiasussa (sinänsä sääli). Hänellä on pieni, sängetön parta ja mustat hiukset, joita ainakin minä nimitän "kimihiuksiksi" (Kimi Räikkösellä tollasseet punaset =D minun simssissä)

Luonne: Heikin luonteesta kerrottakoon vain, että hän on perhetavoitteinen rapu, joka epätoivoisesti haluaa kolmen lapsensa valmistuvan yliopistosta. Hän pitää naisista, joilla on ladatut hiukset ja säväys meikkiä. Hän on hyvin varakas (tai oli niin kauan kunnes tapasi Sinin =D), mutta ei pröystäile rahoillaan, tai muutenkaan. Hän on ujoja moniin tilanteisiin varautunut

Historia: Heikillä on melko lailla surullinen tarina; Hänen vanhempansa kuolivat liikaan lemmenlilluttimen käyttöön, ja Heikki jäi orvoksi. Hän kyllä kasvoi heti teiniksi (huh) tultuaan koulusta, joten hän saisi siitä lähtien selvitä omillaan. Huhu Heikin orpoudesta kuitenkin kiersi Stadin sopukoita, joten oli hyvin vaikeaa pitää sitä salassa. Lopulta joku nainen tarjoutui Heikin "äidiksi" eikä Heikki voinut kuin suostua. Noo... tämä äitipuoli oli kyllä aika kammottava, hän oli päivät poissa ja palasi illalla ihan kännipäissään. Ei Heikki sellaista halunnut, vaan hyvän ja huolehtivan äidin, joka kertoo mikä on oikein ja mikä ei. Eräänä päivänä Heikki sitten karkasi, hän ei enää jaksanut noita yhden yön juttuja. Hän pakeni Rollon piilopaikkaan, ja siellä ikäväkseen kohtasi vampyyrin. Juuri kun hänelle oli käymässä köpelösti, jokin outo voima nostatti pyörremyrskyn hänen ympärilleen ja hänen jalkansa nousivat maasta, sitten hän löysikin itsensä Sinin viereltä, pää yhä pökkyrällä. Ja siitä eteenpäin tiedättekin tarinan.

Loppuun muutamia kuvia, jotka poistettiin edellisestä jaksosta:

764512.jpg

Rakkautta, rakkautta vain.

765061.jpg

Heikki taisi seota; hän asuu samassa kämpässä ja pyytää tyttöjä soittamaan itselleen xD